Adam Douglas

Amerikaneren Adam Douglas, har for lengst etablert seg som en av de ypperste soulstemmene det norske publikummet har sett. Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han spilt og samarbeidet med en rekke internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har også hatt gleden av å samarbeide med Adam.

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt – hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket bredt, og anmelderne sparte ikke på godordene da debutalbumet ”I May Never Learn”, ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta «I Once Was An Honest Guy», som blant annet ble listet på NRK P1.

Med sin «nice guy»-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock’n roll!

Høsten 2017 så du kanskje Adam Douglas vinne NRK’s Stjernekamp? Våren 2018 vil Adam legge ut på en stor liveturné landet rundt, med et knallshow man ikke bør gå glipp av. Og selvsagt har han med seg fullt band.