De glade 60 og 70 åra – Lasse Pedersen

De glade 60 og 70 åra – Show med Lasse Pedersen og gjester!

Lasse Pedersen med band «Just for you», setter opp showet sitt i Haugesund.

Lasse  binder det hele sammen med korte historier fra tidsperioden 1960 til 1980. Historier om hvordan dagliglivet var i byen og på bygda. Hvordan ungdommene kledde seg, hvilke biler vi kjørte, hvor vi gikk på danser, kino, og ikke minst hvilken musikk vi spillte. Hvilken påvirkning USA hadde på oss.

Kort sagt så prøver Lasse å skildre kulturen på den tiden vi vokste opp og var ungdommer. Lasse var selv 16 år i a 1960  og serverer korte morsomme selvopplevde historier fra denne tiden. Kafeer, restauranter osv. Publikum skal kjenne seg igjen både i historiene og i musikken. Pop, country, fra de store artistene fra denne tiden blir presentert av noen av Haugalandets mest kjente folk. Arne Kristiansen, Jan Einar (Elvis) Valhammer og Kurt Johansen.

2 dyktige unge kvinnelige sangere i Marion Zahl og Anette Pedersen har gjort stor lykke i forestillingen. Lasse synger og en låt sammen med Anette Pedersen. Slogmåkane som folk kjenner som et Shantykor stiller opp og synger 60 – 70-talls låter! For første gang.!! I tillegg bruker vi dem som korister! Synge kan de!! Vi kjører hele 25 låter fra den mest kjente artistene i England og USA på denne tiden!

Et fabelaktig 5 manns orkester med orkesterleder Sten Arve Nornes i spissen gjør og forestillingen til den suksessen det har blitt!