”HANDLE WITH CARE – ROY ORBISON REVISITED”

 

 

Opplev et utradisjonelt scenisk møte mellom en av tidenes største popartister og en operasanger. Akkompagnert av Ole Morten Velde band og Munorensemblet!

 

Roy Orbison er en av populærmusikkens store stemmer, og som artist omga han seg med en god dose mystikk med sin tilbakeholdne stil. Samtidig som han hadde en lang og sammensatt karriere som stadig tok nye vendinger, ble Orbisons personlige liv rammet av en rekke store tragedier og står i sterk kontrast til hans artisttilværelse.

 

I teaterkonserten ”Handle with Care – Roy Orbison Revisited”, vil vi gå inn i situasjoner fra Orbisons liv og spille ut disse. Gjennom korte dialogscener gir vi små innblikk i livsreisen til Orbison, uten å presentere en kronologisk historiefortelling. Musikken er fortsatt bærebjelken i forestillingen, og vil underbygge dramaturgien i historiefortellingen om Orbisons liv.

 

Det er operasanger Ole Morten Velde som med sin allsidige stemme portretterer Roy Orbison i forestillingen. Ole Morten Velde med band har tidligere spilt konserten ”I låve Roy” på låven på Veldes hjemgård på Avaldsnes og i Festiviteten.

Til forestillingen i Festiviteten har vi også fått med oss Munorensemblet.

 

Roy Orbison: Ole Morten Velde

Musikere: Torleif Fossum, Vegard Fossum, Johannes Støle, Torfinn Thorsen og Munorensemblet

 

Manus: Ole Morten Velde og Elsa Aanensen

Produsent og regissør: Elsa Aanensen