Det blir vakkert, mektig og annerledes når Kaada og MUNOR i samarbeid med Harald Hårfagre kammerorkester kommer sammen. Gå ikke glipp av dette, 27. mars i hovedsalen til Festiviteten!

—–

På scenen beskrives John Erik Kaada som kompromissløst bankende og sanselig plystrende. En opplevelse!

På denne konserten skal han fremføre helt nye arrangementer av gamle og nye komposisjoner, sammen med musikere MUNOR i samarbeid med Harald Hårfagre kammerorkester. Multi-instrumentalisten har med seg en rekke forskjellige instrumenter, som trakteres i et enormt kreativt overskudd.

John Erik Kaada, mest kjent som bare Kaada, er kjent for å lage fantastisk musikk til høyprofilerte filmer og konserter. Han er også kjent som vokalist i bandet Cloroform hvor han dessuten trakterer to Clavinetter. Bandet kjennetegnes for deres lekne energiske samspill, underholdende låter og sine oransje kjeledresser.

– I 2017 gjorde jeg noen solokonserter i Tyskland og Norge, og jeg merket hvor mye jeg har savnet det. Nå har jeg skaffet meg et fint flygel, og bruker store deler av dagen foran tangentene igjen. På konserten med MUNOR kommer jeg også til å ta med meg flere andre instrumenter, som jeg liker å lage musikk med, sier Kaada.

——

Harald Hårfagre kammerorkester

Er en orkesterstiftelse stiftet i 1999 og har derfor 20-års jubileum i år. Det er et prosjektbasert, profesjonelt kammerorkester med medlemmer hovedsakelig fra Haugalandet forsterket med andre musikere etter behov. Orkesteret legger stor vekt på høy kvalitet og på å kunne presentere usedvanlige konserter med mange forskjellige samarbeidspartnere. Det kan nevnes Haugesund teater, Sildajazz, Den norske filmfestivalen i Haugesund, Fartein Valendagene, Nordvegen historiesenter, Podiumfestivalen, Susanne Sundfør, Lido, Kitchen Orchestra, Kulturkirken Skåre, Skrekkfest, Kompani Haugesund, og orkesteret har også fått bestillingsverk fra flere komponister. Orkesteret prøver også å ha sitt fotfeste i forskjellige genrer, f.eks. sammenhengen mellom folkemusikk og barokk, improvisert musikk, ny musikk, urframføringer, populærmusikk m.m. Orkesteret er medeier i Musikkselskapet Nordvegen AS.