Kulturnatt 2018 – lørdag 20 oktober

20. oktober 2018 vil Haugesund atter en gang preges av kunst og kultur i et bredt spekter. De fleste av byens kulturarenaer tilbyr ly i høstkulden og varme opplevelser for enhver smak. Gjennom hele dagen og kvelden kan publikum oppleve musikk, dans, teater, billedkunst, foredrag og magi med mer.  
En Kulturnattbutton koster 250 kroner, og gir deg tilgang til alle arrangementene. Er du en familie på inntil fem medlemmer, eller en gjeng på inntil fem ungdommer, kan du få familiebutton til kr 600.
Kulturnattbuttons kan du kjøpe på festiviteten.no eller på alle arenaer under Kulturnatten.

Mange artister er allerede klare, men nå først slipper vi nyheten om konserten «TIL ALLE TIDER» med  Ingebjørg Bratland og Espen Lind

Denne konserten er i Vår frelsers kirke kl 18:30 lørdag 20 okotber

TIL ALLE TIDER

NY musikk til gamle salmer!

Ingebjørg Bratland og Espen Lind gjorde i 2011 et bestillingsverk til Olavsfestdagene i Trondheim. Salmeprosjektet ble kalt «Lind’s Reviderte». Det gikk ut på at Espen satte nye melodier til gamle salmetekster. Nestor i norsk musikkbransje, Bjørn Nessjø, var initiativtaker til prosjektet.
Det har vært mange henvendelser på dette i etterkant, og de involverte har alltid ønsket at prosjektert skulle tas opp igjen. Nå skjer det!
Med musikerne Torjus Vierli (tangenter) og Haldor Røyne (strengeinstrumenter) fremføres prosjektet i utvalgte kirker i oktober måned 2018!

· «De fleste av oss har eller har hatt et forhold til salmer. Det er en del av vår kulturtradisjon. Vi tilhører det vi kan kalle tvilerne, men uavhengig av tro, så handler mange av salmetekstene om nestekjærlighet, om det å være et medmenneske, om å tro på det gode i verden – om håp og om tvil. Dette er noe vi begge kan relatere oss til. Flere av salmene i dette prosjektet er eldgamle, likevel er de tidløse. Mennesket er da som nå uforandret, og det vitner disse salmene om».

‘ Til alle tider, det siste og det viktigaste – ta mi hand og før meg før eg fell ‘. (T. Vesaas)