Løye fra London – Carey Marx og Jonny Pelham

Denne måneden er det Carey Marx og Jonny Pelham som byr på ”Løye fra London” i Festiviteten.

Carey Marx har to ganger vunnet prisen for “Best International Show” ved New Zealand Comedy Festival og vært nominert for “Best Show” ved Leicester Comedy Festival.

Carey har gjort mye forskjellig i sin karriere, og var tidlig illusjonist i verdensklasse, i tillegg til hypnotisør og tankeleser. Han har blant annet opptrådt for The Rolling Stones i bryllupet til Bill Wyman, og for prinsesse Beatrice i hennes to-årsdag. Der ble det mye grining.

Han har forøvrig opptrådt på et synkende skip, på isen og som en hare. Dette var riktignok tre forskjellige anledninger, og han var ikke hyret inn for å opptre på et synkende skip, det bare ble sånn…

I 2012 fikk Carey hjerteinfarkt, og skrev sitt kritikerroste show ”Intensive Carey”. Etter at ekteskapet senere havarerte skrev han showet “The Afterwife”, om livet som nysingel mann på 50. På sitt helt særegne vis blander han svart humor med ugagn og glede. Det er nemlig ikke grenser for hva han klarer å finne glede i.

Jonny Pelham er kveldens oppvarmer, og kjent fra ”Russell Howard’s Stand Up Central” og ”Live from the BBC”. Pelham er for tiden aktuell med et nytt show om å komme over apati, til eksplosive lattersalver fra publikum.

God fornøyelse!