Løye fra London Sean Collins – Silky

Festiviteten starter årets ”Løye fra London” med den anerkjente, London-baserte kanadieren Sean Collins. Collins har 25 års erfaring fra stand up-scenen, og gjorde tidlig suksess i hjemlandet, blant annet med egen forestilling under den prestisjetunge Just For Laughs-gallaen i Montreal og eget tv-show.

Etter at han for noen år siden flyttet til England, fikk han sitt store britiske gjennombrudd da han i 2014 deltok på Michael McIntyre’s Comedy Roadshow på BBC. Han har siden markert seg sterkt på en rekke av landets kjente humorscener.

Collins har vært ute noen vinternetter. For en humorist er dét noe som gir styrke – i tillegg til et vel av historier å fortelle. Resultatet er lett gjenkjennelig og ustyrtelig morsomt! Vi er veldig glade for at vi kan starte humoråret med å få formidle denne mannens lattergaranti til alle våre venner i sildabyen.

Som oppvarmer har Collins med seg den rutinerte Liverpool-komikeren Paul ”Silky” White. Silky har stått på scenen siden 1994, og har som oftest med seg gitaren. For i tillegg til skarp og smart stand up, byr Silky også på noen utrolig tåpelige sanger – til strålende gitarspill.