Løye fra London – Hal Cruttenden og Alasdair Beckett-King

Hver måned er det ”Løye fra London” i Festiviteten, og denne torsdagskvelden er det Hal Cruttenden og Alasdair Beckett-King som sørger for latterkrampene.

Hal Cruttenden er en av Englands ypperste komikere, i tillegg til å være en svært dyktig skribent og skuespiller. Cruttenden har opptrådt på “live at the Apollo” og “The John Bishop Show”.

Cruttenden fikk faktisk sitt komiske gjennombrudd da han skrev trafikkmeldinger for BBC! Han er ikke det minste kontroversiell, og heller ikke spesielt kul. Humoren hans gjenspeiler en litt teit og smålubben middelaldrende fyr – godt plantet i den britiske middelklassen. På mange måter er han den rake motsetningen til de überkule guttaboys med ”swag” som gjerne inntar stand up-scenen nå for tiden. Men morsom? Big time!!!

Kveldens oppvarmer Alasdair Beckett-King er legendarisk – på den måten at det finnes veldig få bevis for at han faktisk eksisterer. Men det gjør han! I 2014 vant han nemlig New Act of the Year, og har siden opptrådt over hele England med sitt særegne stand up-show – stappet med kuriosa.

Ta med gjengen, og få en latterlig kveld i Festiviteten!