Putti Plutti Pott

Haugesund barne- og ungdomsteater har gleden av å ønske velkommen til familieforestillingen Putti Plutti Pott og julenissens skjegg!

Her møter vi nissegutten Putti Plutti Pott som forviller seg til menneskenes verden og hjem til onkel Per ved hjelp av Julenissens trylleskjegg. Det magiske skjegget må Julenissen ha for å kunne reise rundt med julegaver til alle barn på julaften. Putti Plutti Pott tør ikke reise hjem alene, og derfor blir onkel Per og barna med til Nisseland. Underveis forsvinner trylleskjegget under mystiske omstendigheter, og vi får bli med på alt som skjer når Putti Plutti Pott og hjelperne hans prøver å finne skjegget for å levere det tilbake til Julenissen.

Per Asplin skrev boken om Putti Plutti Pott for snart 50 år siden. Sceneversjonen om den spennende jakten på julenissens skjegg er blitt spilt i mange år på ulike scener. Fengende musikk og spennende handling medvirker til at jule-eventyret holder seg godt. Vi i HBU har satt opp stykket fire ganger tidligere, siste gang i 2011. Nå er vi klare igjen med ca 80 unge skuespillere på scenen som skal tjinge og tjange, synge og danse. Vi gleder oss til å ta med publikum til Nisseland, og garanterer god stemning i salen. Vil du være med så heng på…..

Anbefalt fra 4 år

Varighet: ca. 2 timer inkludert pause