Rick Estrin & The Nightcats

På Notodden Blues Festival i 2015 introduserte Jostein Forsberg Rick Estrin & The Nightcats som “verdens beste bluesband”, og det er mye som tilsier at han ikke lyver.
Rick Estrin & the Nightcats har vunnet flere og vært nominert til utallige Blues Music Award priser og andre gjeve æresbevisninger.

Deres splitter nye CD “Groovin’ In Greaseland” ligger i skrivende stund på toppen av Living Blues spillelista i USA.

Bandet leverer ikke bare musikk av toppklasse, men også et meget energisk og underholdende show som blåser fletta av publikum.
Tidligere kjent som Little Charlie & The Nightcats, bandet har vært på hyppig besøk i Norden siden 1990 tallet. Rick Estrin var alltid I front, og sang låtene som han også hadde skrevet.

Da gitaristen Little Charlie ga seg i 2008, så tok Rick sin rettmessige plass øverst på plakaten.
Da ble Kid Andersen, Norges største og mest internasjonalt anerkjente blues artist med som gitarist. Han har selv vært nominert hele 5 ganger som “årets gitarist” i Memphis.

Nå har de med enda en nordmann, Alex Pettersen på trommer, og bandet er tightere og bedre enn noensinne. Lorenzo Farrell på orgel og bass fyller ut resten av besetningen.

Det er ingen som kan måle seg med Rick Estrin & The Nightcats i dag. Du finner rett og slett ikke noe annet band som har den samme kombinasjonen av virtuositet, spilleglede, låtmateriale og show- faktor som disse gutta.