Supertramp’s Roger Hodgson til Sildajazz!

Supertramp vokalist Roger Hodgson til Sildajazz!
Den legendariske komponisten og stemmen fra Supertramp Roger Hodgson er klar til å skape en høytidsstund når han inntar rådhusplassen med sin Breakfast In America World Tour torsdag 9. august. Her blir det fest, så det er bare å sikre seg billett med en gang!

Roger Hodgson er anerkjent som en vår tids mest talentfulle og suksessfulle låtskrivere. Som komponisten og stemmen bak SUPERTRAMPs største hits, ”Give A Little Bit”, ”Dreamer”, ”School”, ”Breakfast In America”, ”The Logical Song”, ”It’s Raining Again” og mange mange flere, formelig skapte han soundtracket for hele generasjoner som vokste opp på 70-, 80- og 90-tallet. SUPERTRAMP solgte mer enn 50 millioner plater mens Roger Hodgson var vokalist og den kreative kraften i bandet.

På samme scene spiller også legendariske 10CC !
Det Britiske bandet 10CC med over 30 millioner solgte album og 11 topp 10 hits i England, startet i 1972 og er et av få band som har klart det kunststykket å oppnå suksess blant både publikum, musikere og kritikere. Torsdag 9.august kommer de til Haugesund for å lage folkefest på Rådhusplassen sammen med SUPERTRAMPS Roger Hodgson

 

EARLY BIRD BILLETTER I SALG
Sikre deg denne fordelen nå! // Avsluttes 30. april