The ANDREW LLOYD WEBBER GALA

Highlight Concerts presenterer

En hyllest til Andrew Lloyd Webber – en av ​​de største musikalske komponister i vår tid

The ANDREW LLOYD WEBBER GALA

Et show til ære for en av ​​de største musikalske komponister fra vår tid med utdrag fra mesterverker som Operaens Phantom, Katte, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love never Died, Song & Dance, og Requiem.

De ekstraordinære sangerne – 4 internasjonale solister og et sang/danseensemble bestående av 8 kunstnere tar publikum ut på en følelsesladet reise med kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne, grådighet, mot, håp og inspirasion. Webber’s mesterverker er fylt med en lang rekke menneskelige følelser og hans musikk berører publikums hjerter over hele verden. Andrew Lloyd Webber Gala forener disse følelsene og Webber’s musikk fortolkes av et orkester med 14 musikere, som står på scenen bak kunstnerne.

Fargerike kostymer, videobruk og ypperlige lyseffekter gjør dette showet imponerende!

Showet er koreografert av Jeanette Damant, en australsk koreograf, som har jobbet over hele verden – blant annet for Moulin Rouge og Lido i Paris. Orkesterarrangementene er laget av Matthias Suschke. Som orkestrerer og arrangerer musikk til film og scene, for eksempel den berømte Friedrichstadtpalast i Berlin, og Daniel Stryjecki har designet lys og video til forestillingen. Kostymene er designet og bygget i Paris av Rick Dijkman, som blant annet har vært kostymedesigner i Disneyland Paris. Jochen Sautter har sammen med Deborah Sasson, arrangert flere musikalske show, som 100 års jubileumsproduksjonen av Operaens Phantom og det kritikerroste nye showet The Little Prince.