The Show Must go on – avlutningsturné

Etter 10 år med spektakulære show til hyllest av den britiske super-gruppen ”Queen”, vil nå Norges beste rockeentertainer sette endelig punktum med en helaftens jubileumsforestilling som skal presenteres. Siden starten har ulike versjoner av «The Show Must Go On» blitt sett av mer enn 400.000 mennesker rundt i Norge. Nå starter avskjedsturnèen!

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Det loves et minnerikt show ut fra den musikalske skattekisten til Queen og Freddie Mercury. Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Men halvparten av showet består av ”nye” låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co. Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, «Made in Heaven», som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

Dørene åpner 30 minutter før konssertstart. 

Om billettypene
Golden Circle: De beste plassene rett foran scenen! rad 1-4 . For deg som ønsker å være i hendelsenes sentrum. Her får man virkelig nærkontakt med artistene. Begrenset antall plasser

Meet & Greet: I jubileumssesongen byr Åge og hans ensemble på noe ekstra. Et eget arrangement for de som vil ha mer. Dette vil skje rett i forkant av selve konserten. Inneholder møte med artistene, akustisk minikonsert med Åge og goodiebag med souvenirer fra forestillingen.

Dette Selges som et eget arrangement