De som valgte feil side – temakveld og minikonsert

Haugesund Teater og Scenekraft inviterer til gratis temakveld i forbindelse med samarbeidsproduksjonen ”Sviker – historien om en frontsøster”:

”DE SOM VALGTE FEIL SIDE”

–  temakveld og minikonsert i forbindelse med teaterforestillingen ”Sviker – historien om en frontsøster”

 På programmet står foredrag ved historiker Eirik Gripp Bay som i november ga ut den siste boken om frontsøstrenes historie, ”Himmlers Valkyrjer”.

Vil vi vise utdrag fra stykket «Sviker – historien om en frontsøster” som har premiere på Intimscenen 12. april. Stykket er skrevet av Marius Leknes Snekkevåg som vi vil ha en samtale med på scenen. Snekkevåg skrev også teksten til Scenekrafts forestilling ”Rabinowitz” (2011). Det blir også samtale med Elsa Aanensen, daglig leder for Scenekraft som har regi på forestillingen.

Kvelden avsluttes med en minikonsert ved Elsa Aanensen og Halvor Lillesund med musikk fra forestillingen ”Glamour for Goebbels”, om filmstjernen Kirsten Heiberg som spilte inn 14 filmer under Tysklands Naziregime.

Arrangementet holdes i Teatercaféen, hvor baren holdes åpen gjennom hele kvelden. Det blir anledning til å kjøpe boken ”Himmlers Valkyrjer” av Eirik Gripp Bay på arrangementet.

Kveldens vert er teatersjef Morten Joachim.

Vel møtt til en innholdsrik, krigshistorisk kveld i Festiviteten kl. 19.00 onsdag 21. mars!

Gratis inngang, førstemann til mølla!!

Mer info om teaterforestillingen «Sviker – historien om en frontsøster” finner du på Scenerkafts hjemmeside:

http://scenekraft.no/produksjoner/Sviker%20-%20historien%20om%20en%20frontsøster.html

Billetter til teaterforestillingen «Sviker – historien om en frontsøster” finner du her: http://festiviteten.no/alle/sviker/