Bo Kaspers Orkester/Maritim Hall/Ståplass

Det er en glede å kunne melde at Bo Kaspers Orkester spiller i Maritim Hall under årets Sildajazz!

Orkesteret som overbeviste Sildajazzpublikumet med en unik og fantastisk konsert i Festiviteten i 2018 kommer tilbake i august.

Bo Kaspers Orkester har nylig avsluttet sin kritikerroste sceneforestilling “Allt ljus på oss” som gikk for fulle hus på Rondo i Göteborg, Cirkus i Stockholm samt på storslagen arenaturné hele høsten 2018. Lørdag 10.august spiller de på Sildajazz som blir en av kun tre konserter i Norge sommeren 2019.

Med et albumsalg på over 2 millioner er Bo Sundstrøm og hans 7 manns store orkester et av Skandinavias mest populære band. Sundstrøm mottok i 2018 det prestisjetunge Evert Taube-stipendiet, og bandet ble valgt ut til å lede «Allsångstimmen» på SVT som satte publikumsrekord.

Deres lett sofistikerte blanding av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner som: “Hon är så söt”, “Det går en man omkring i mina skor”, “Amerika”, “Ett & noll”, “Vi kommer aldrig att dö”, “Undantag”, “I samma bil” och “Innan allt försvinner” har ført til en trofast fanskare hos både publikum og presse. Bo Kaspers Orkester har spilt en rekke fantastiske konserter opp gjennom årene og vi gleder oss til å høre nyskrevne låter og musikk fra bandets solide repertoar i Maritim Hall lørdag 10.august kl.21.00.

«All sans og resonans sier at vi nå skal være fri for en stund. Men det er så gøy å leke med. Spesielt på de vakre lekeplassene vi besøker denne sommeren. Håper vi ser deg!»
– Bo Kaspers Orkester

LINEUP

Bo Sundström – sang, gitar, Michael Malmgren – bass, Fredrik Dahl – trommer, Mats Schubert – piano, Axel Fagerberg – perkusjon, John-Erik Bentlöv – trompet, Björn Jansson – saxofon, Robert Östlund – gitar.

Les mer