Gjertruds sigøynerorkester med Helge Jordal

Gled dere til en forrykende jubileumskonsert med Gjertruds Sigøynerorkester og med Helge Jordal som gjest! Ikke hvem som helst gjest, men en kjent og kjær skuespiller og sanger som vil gi konserten en ekstra dimensjon!

Det var på legendariske Krølle Kro det startet. Det var samlingspunktet for musikere som var interessert i sigøynermusikk, og da Gjertrud Økland ville starte band, var musikerne lette å be. Det er kanskje derfor det er den samme gjengen som spiller i dag som for 30 år siden. På disse årene har GSO gitt ut sju cd-er, turnert Norge rundt og hatt utallige turer til Budapest hvor de har spilt med de fremste av sigøynermusikerne.

Gjertrud Økland har i 30 år ledet sitt sigøynerorkester med stor suksess. I tillegg til å ha sitt daglige virke i Stavanger Symfoniorkester har hun medvirket i en rekke forskjellige prosjekter, bl.a. i Pål Jackmans Wunderkammer.

LINEUP

Helge Jordal Skuespiller, sanger m.m Gjertrud Økland – fiolin, Georg Reiss – klarinett, tárogáto, Ernö Bango – cimbalom, Tom Karlsrud – trekkspill, Trond Villa – bratsj, Helene Waage – cello, Pål Thorstensen – bass

Vi gleder oss til konserten som gjennomføres på Staalehuset!

Les mer