Jazzanova Live med Paul Randolph

Er du klar for legendene Jazzanova? For første gang live i Norge!

Jazzanova er ikke som artister fleste. Fra de kom sammen som en gruppe DJ’er i 1995, har de vært i stadig endring. De har aldri fulgt til en bestemt sound, teknikk eller format. De har opptrådt som et DJ-kollektiv, et produksjonshus for andre artister, et super remix-team, hatt nasjonale radioprogram, plateselskap og drevet store klubber i Berlin. De har gitt ut populære album som har herjet på dansegulvet i Europa og jobbet tett sammen med artister som Marschmellows, Ian Pooley, Incognito, 4Hero, M.J. Cole and Masters At Work. Dette blir en konsert med erfarne og dyktige jazzmusikkere med røttene dypt plantet i Berlins klubbmiljø.

Jazzanova er mange ting for mange forskjellige mennesker. I mer enn femten år har det eklektiske kollektivet fra Berlin produsert, komponert, arrangert, remixet, «Dj ‘et» og generelt vært med på å forme vår musikalske verden: på klubber, på lufta, i studio, «live» på scenen, og med sin label Sonar Kollektiv.

Lineup
Stefan Leisering – Percussion/ Electronics (Jazzanova Producer) Axel Reinemer – Electronics (Jazzanova Producer) Paul Randolph – Vocals David Lemaitre – Vocals/ Guitar Christoph Adams – Keys Carl-Michael Grabinger – Drums Stefan Ulrich – Trombone Sebastian Borkowski – Saxophone, Flute

 

PAKKEPRIS
Har du et dag eller ukespass får du rabatt ved kjøp av billett i Festivitetens billettkontor eller i døren konsert dagen!

 

Les mer