3 BUSSERULLS SHOW

GUNNAR ANDERSEN & BUSSERULLS JUBALON ORKESTER «LATTER OG HALLELUJASTEMNING» «FEST OG ALLSANG»  Noen av overskriftene etter 3 Busserullshow med Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester. Historien om 3 Busserulls er også historien om kystkultur,... Les mer

GUNNAR ANDERSEN & BUSSERULLS JUBALON ORKESTER

«LATTER OG HALLELUJASTEMNING»

«FEST OG ALLSANG» 

Noen av overskriftene etter 3 Busserullshow med Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester.

Historien om 3 Busserulls er også historien om kystkultur, om sjøfolk og oljearbeiderer. Det er historien om jodling, fest og baluba, om skjenkepolitikk og dobbeltmoral. Med humor og sjølironi forteller Gunnar Andersen sin historie.

Opplev en festforestilling.

Syng med på publikumsslagere som St. Pauli Blues, Øl, øl og mere øl, Plukka plommer i Hardanger, 16 da’r på plattform, Små Gudsord fra landet, Skip O’hoi, Flikk-flakk i Flekkefjord eller Dei Saliges Kvarter.

I 2001 ga plateselskapet Universal Music ut en dobbel CD med tittel: kan du huska…3 Busserulls 47 beste. I en medfølgende biografi skrev de: Det er noe uimotståelig smittende ved platene til 3 Busserulls. Noe befriende uhøytidelig som gjør at alle – selv den verste surpomp eller fanatiske avholdsmann – er nødt til å komme i godt humør. Hver tilhenger har sin egen teori om hva grunnen kan være, og her er min: 3 Busserulls visste at hele poenget er å glede folk.

Hør Gunnar Andersen fortelle om showet, Busserulls og karrieren i Kulturpodden!
Lytt hos Apple: https://apple.co/37CysO7 Lytt hos Spotify: https://spoti.fi/38infCs