Al JACOBI MED LOKAL SUPPORT SIMON XCV

Starten på året er vi allerede igang med noe nytt å Spennende !! Al Jacobi,  kommer forbi Haugesund og Festiviteten som en del av hans kommende Europa-turné, hvor målet er... Les mer

Starten på året er vi allerede igang med noe nytt å Spennende !!

Al Jacobi,  kommer forbi Haugesund og Festiviteten som en del av hans kommende Europa-turné, hvor målet er 100 konserter på 100 dager.

Elektronisk singer/songwriter rap. Musikken handler om ungdom og identitet i kontekst av både andre og seg selv. Hans kommende album «Felt Acute, Might Delete Later», som han utgir med turnéen, handler f.eks. om utfordringen å ikke  passe in i en festkultur, der primært bygger på alkohol og stoffer, men det handler også om at stå ved sig selv og have det godt  på egne premisser. Det bliver en reise gjennom ungdommens konflikter, hvor der både kan spilles opp til fest og skape  en intim stemning omkring den menneskelige sårbarhet, vi alle går med.

Her er link til min musikk, en live session,  og sosiale medier samt pressemateriale (EPK):

https://linktr.ee/AlJacobi

 

Han  er dessuten blant de få musikere i verden, som  opptrer  med MiMU Gloves – en gestikulationsstyret MIDI controller, som lar han skape musikk gjennom bevegelse. publikum også at

Lokal support

Simon XCV er en R&B/Pop-artist fra Karmøy. Med catchy refrenger og moderne beats har vestlendingen tidligere blitt listet på Spotify’s «Ny Pop» og «New Music Friday» spillelister, samt blitt listet på NRK P3.