Andrew Lloyd Webber Gala

Dette er en hyllest til en av de største musikalkomponister i nyere tid; Andrew Lloyd Webber. Denne mannen har satt evigvarende spor på musikalhimmelen og her får vi servert... Les mer

Dette er en hyllest til en av de største musikalkomponister i nyere tid; Andrew Lloyd Webber. Denne mannen har satt evigvarende spor på musikalhimmelen og her får vi servert utdrag fra mesterverk som «The Phantom of the Opera», «Cats», «Jesus Christ Superstar», «Evita», «Sunset Boulevard», «Starlight Express», «Aspects of Love», «Love Never Dies», «Song and Dance» og «Requiem».

En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer i spissen for et syngende og dansene ensemble, tar oss med på en følelsesladet rutsjebane med kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, vrede, grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Andrew Lloyd Webber Musical Gala samler alle de store følelsene i ét show. Webbers geniale arbeid er overfylt med menneskelige følelser og musikken hans har rørt ved publikums hjerter verden over. Denne musikalske reisen er fylt med velkjente toner, fargerike kostymer, dyktige aktører og et formidabelt lysshow – en fornøyelse for både ører og øyer.