Bjarte Tjøstheim – Det går betre no

Etter to utsolgte hus i mars kommer Bjarte Tjøstheim tilbake til Festiviteten med forestillingen "Det går betre no" 18. februar 2021. Hvordan kan man leve av å være komiker og... Les mer

Etter to utsolgte hus i mars kommer Bjarte Tjøstheim tilbake til Festiviteten med forestillingen «Det går betre no» 18. februar 2021.

Hvordan kan man leve av å være komiker og utlevere seg selv – når man innerst inne er engstelig av natur?

Radioprogramleder, komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim teaterdebuterer med en personlig og selvironisk forestilling om å leve med frykt for det aller meste.

Som barn ble prestesønnen Bjarte korsfestet av kompisene sine i hagen til naboen i Randaberg. Dette barndomsminne bekreftet den indre frykten for hva livet kan føre med seg av farer og utfordringer.

I soloforestillingen ​Det går betre no ​ viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Den største frykten er likevel å bli gal og at psykiateren skal si at han er klin kokos. Men da Bjarte først ble innlagt, viste det seg at psykiatrisk avdeling var det tryggeste stedet å være.