CHICAGO – musikal med Skeisvang vgs MDD

Velkommen, kjære publikum!  Velkommen til å se en historie om mord, grådighet, korrupsjon, vold, utroskap og bedrag. Alt det vi bare elsker å høre om! I 20-tallets dekadente razzle dazzle er Chicago historien... Les mer

Velkommen, kjære publikum! 

Velkommen til å se en historie om mord, grådighet, korrupsjon, vold, utroskap og bedrag. Alt det vi bare elsker å høre om!

I 20-tallets dekadente razzle dazzle er Chicago historien om Roxie Hart, husfruen og nattklubb danseren som myrder sin elsker. I fengsel møter hun sin store rival Velma Kelly og de andre morderiske kvinnene i Cook County Jail. Desperat etter å unngå å bli dømt, ansetter Roxie Hart den berømte stjerneadvokaten Billy Flynn, som er en ekspert på å manipulere media. Han skal få hennes grusomme gjerning til å bli sensasjonell!

Skeisvang musikk, dans og drama presenterer her musikalen som får hele Broadway til å Shimmy shake. En universell historie om berømmelse, penger, and all that jazz, med den ene kjente sangen etter den andre.

I dagens samfunn hvor vi gjerne defineres gjennom hvordan vi fremstår i sosiale medier, er historien like aktuell. Med MDDs fantastiske dansere, musikere, sangere og skuespillere.

Velkommen til Chicago !

Produksjon er i samarbeid med Haugesund Teater og Festiviteten – Haugesund Konserthus.

Av Fred Ebb og Bob Fosse
Originalmusikk av John Kander
Oversatt av Torfinn Carlsen

Foto av Henrik Osmundsen

Based on the play by Maurine Dallas Watkins.
Script adaptation by David Thompson

CHICAGO: TEEN EDITION is presented by arrangement with Concord Theatricals.www.concordtheatricals.com