Darling West 

Darling West gav i 2023 ut sitt femte studioalbum – Cosmos - og som om ikke det var nok, spilte de inn og slapp et julealbum også - Lights... Les mer

Darling West gav i 2023 ut sitt femte studioalbum – Cosmos – og som om ikke det var nok, spilte de inn og slapp et julealbum også – Lights – basert på den smått legendariske NRK-konserten fra jula 2022.

 

De som har sett bandet før vet at man kan forvente seg musikalitet fra øverste hylle, som man blant annet så da de åpnet selveste Øyafestivalen i 2023. De som er på førstereis inn i Darling West sin verden, kan se fram til gitarfinesser, strøkne vokalharmonier og feelgood-stemning.

 

Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av ørkenblues – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers.

 

Sagt om Cosmos:

 

Dagbladet: 5/6 «Et popmonster er født!»

 

Musikknyheter: 10/10 «Tusen takk, kjære Mari, Tor, Christer, Thomas og alle små og store medhjelpere på Cosmos! Dette var 37 minutter med pur nytelse fra start til slutt».

 

Klassekampen 5/6 «Uansett om man kaller dette vestkyst-pop eller americana, er det både norsk og skandinavisk. Det er fjerne ekko av både ABBA og The Cardigans her – og for den saks skyld Fleetwood Mac

 

GAFFA (Sverige): «Futuristisk 70-tals americana»

 

iTromsø: «Like mye Taylor Swift som Fleetwood Mac»

 

 

MUSIKKVIDEO:

 

Wild Dreams: https://youtu.be/C1ZJ-7qlaA0

 

Cosmos (Family Sessions): https://youtu.be/ljLKhnaR0NE

 

Still Here: https://youtu.be/C1i-1cDHHnY