En aften med kjente musical hits

NATT MED KJENTE MUSIKALER Vår tids største musikalske hits! Mamma Mia, Moulin Rouge, Phantom of the Opera, Frozen, Hercules, Barbie og mange flere Med stjernesolister, kor og musikere «Night of Famous Musicals» er... Les mer

NATT MED KJENTE MUSIKALER

Vår tids største musikalske hits!

Mamma Mia, Moulin Rouge, Phantom of the Opera, Frozen, Hercules, Barbie og mange flere
Med stjernesolister, kor og musikere

«Night of Famous Musicals» er mer enn en konsert!

Dette showet inspirerer med de nye musikalske hitene, presenterer de mest vellykkede høydepunktene og garanterer 2 timer fulle av energi og store følelser!

Stjernesolister, kor og musikere presenterer førsteklasses underholdning for alle musikalfans!

Varierte og varierte sanger fra:

Mamma Mia - den vellykkede feel-good-musikalen med de kjente superhitene til ABBA, tidenes favoritt takket være den morsomme og muntre atmosfæren.

Moulin Rouge - hedret med 10 Tony Awards - den for tiden verdensomspennende suksessrike jukebox-musikalen fra det parisiske nattelivet i 1900. De berømte hitene "Elephant Love Medley", "Sympathy with the Duke" og "Crazy Rolling" er ikke nye sanger, men et puslespill av utallige verdenskjente hits (Sympathy for the Devil av Rolling Stones, Rolling in the Deep av Adele, blant andre) og transporter publikum inn i en verden full av lidenskap og livsglede.

Frozen 1&2 - emosjonelle ballader og kraftfulle sanger med den udødelige søskenkjærligheten mellom Elsa og Anna. «La det nå», «For første gang» og «Vis deg selv» forteller den tidløse historien om kjærlighet og solidaritet som er elsket av mange.

Barbie – «Barbie Girl» og «Here I am/ The Princess and the Popstar» er flotte festlåter. Barbie, allrounderen, bringer sin positive karisma og fantastiske verden til scenen for første gang i et show fullt av overraskende effekter.

I tillegg kommer de nye låtene fra den store Disney-musikalsuksessen «Hercules», samt de kjente hitene fra «Løvenes konge», «Phantom of the Opera», «Chess» og andre moderne musikaler.

Spesielle skjermanimasjoner lar publikum engasjere seg fullt ut i de individuelle temaene og oppleve en uforglemmelig kveld.