Espen Hana eller Jan Eggum // Kem kom først?

Det braker løs i Festiviteten når Jan Eggum og Espen Hana setter hverandre i stevne på scenen! Med bakgrunn i Eggums mange klassiske perler, kaster de to et skråblikk... Les mer

Det braker løs i Festiviteten når Jan Eggum og Espen Hana setter hverandre i stevne på scenen! Med bakgrunn i Eggums mange klassiske perler, kaster de to et skråblikk på denne rare tilværelsen som vi kaller «livet».

Skuespiller og musiker Espen Hana har truffet Jan Eggum på FENDER, datingsiden for gitarister. Endelig får Espen møte komponisten til musikken som har fulgt ham i tykt og tynt gjennom livet. Blir det kjærlighet ved første tone?

Etter Jans utallige gitaristpartnere har nå endelig valget falt på en skuespiller og humorist. Her kan alt skje! Espen har tidligere hatt en rekke kvinnelige partnere som Karoline Kruger, Pia Tjelta, Britt Synnøve Johansen og Mia Gundersen, men nå har altså de to herrene funnet hverandre i vakker samklang i forstillingen «Kem kom først? Espen Hana eller Jan Eggum?». Svaret får du i Festiviteten  24 januar.

Ikke gå glipp av høstens vakreste og morsomste show i en tid hvor humor og ettertanke er kjærkomne tilskudd til hverdagen!