Hans-Wilhelm Steinfeldt – Ukraina på randen!

Hans-Wilhelm Steinfeldt – Ukraina på randen! For det norske folk er Hans-Wilhelm Steinfeld kjent som en tøff og pågående utenriksreporter, med sin markante bergensdialekt som varemerke. Steinfeld har hatt en... Les mer

Hans-Wilhelm Steinfeldt – Ukraina på randen!

For det norske folk er Hans-Wilhelm Steinfeld kjent som en tøff og pågående utenriksreporter, med sin markante bergensdialekt som varemerke. Steinfeld har hatt en ekstraordinær karrière som en av NRKs mest fremtredende utenrikskorrespondenter. Med 18 år som korrespondent i Moskva og på Balkan, har han en inngående kjennskap til våre naboland i øst.

Nå er det krise i Europa og Hans-Wilhelm Steinfeldt gir oss i dette foredraget et innblikk i bakgrunnen og bakteppet for det som nå utvikler seg i Europa.

Steinfeld gir en prognose for tiden fremover og en ny innsikt i Ukraina-konflikten. Hvordan vil Russlands posisjon påvirke Norden – hva skjer fremover? Hvordan påvirker sanksjonene egentlig den russiske økonomien? Hva skjedde med Putin?

Foredraget i Festiviteten tar for seg et svært tidsaktuelt tema og gir en ny forståelse av den pågående konflikten.

Steinfelds bok «Putin» kom ut for tredje gang 3. april, denne gang som pocketutgave, etter å ha vært utsolgt over hele Norge.