Haugalandsmesterskapet i Pop & Rock

Haugalandsmesterskapet i pop & rock er tilbake i Haugesunds storstue! Vi inviterer til en innholdsrik kveld med neste generasjons ypperste musikalske bidrag. Det er allerede 13 (!) påmeldte. For publikum: Billetter... Les mer

Haugalandsmesterskapet i pop & rock er tilbake i Haugesunds storstue! Vi inviterer til en innholdsrik kveld med neste generasjons ypperste musikalske bidrag. Det er allerede 13 (!) påmeldte.
For publikum:
Billetter kjøpes på forhånd via link. Det koster KUN 50,- pr.billett. En solidarisk og en ungdomsvennlig pris med lang tradisjon.
Det er på HM i pop & rock du får størst anledning til å fryde deg over de forskjellige typer musikk som øves på rundt om i øvingslokaler på Haugalandet.
Begrensede plasser satt av konsertstedet. Antall kommer vi tilbake med mer informasjon om.

For deg som skal spille/opptre:
Dette ER en konkurranse, selv om det viktigste er erfaring, opplevelsen, og knytte kontakter med andre unge musikere. En liten gjeng gamlisser med musikkinteresse velger ut 3 «innslag» som premieres. En av «vinnerne» får 1 dag (!) i ABC studio i Etne. Et av landets beste lydstudio!

Dette er DEN dagen du treffer flest av andre artister og band fra hele Haugalandet. Her får du møtt jevngamle positivt innstillte ungdommer. I kulissene jobber tidligere deltagere og vinnere. Ungdom fra kulturhusene i Haugesund er også med og arrangerer.

 

Det er plass til flere. Send epost : helge.toft@haugesund.kommune.no