Heine`s Rock and Roll Circus

FRÅ FARMEN KJENDIS TIL FESTIVITETEN. Endelig tilbake i Haugesund! Heine Totland og hans «All Star Band» fråtser i låter fra musikkens gullalder! Det blir herlig energi, gode historier, flotte tolkninger og... Les mer

FRÅ FARMEN KJENDIS TIL FESTIVITETEN.

  • Endelig tilbake i Haugesund!

Heine Totland og hans «All Star Band» fråtser i låter fra musikkens gullalder!

Det blir herlig energi, gode historier, flotte tolkninger og godt humør. Bandet setter passeren på 1963, skrur den rundt og tegner ein sirkel som rommer noen av de beste låtene som finnes.

Bandets herlige utstråling bringer tankene inn på de kuleste bilene, de flotteste kjolene og de tøffeste gutta. Heine er en syngende, gitarspillende James Dean, og med seg har han alltid en sexy Olivia Newton-John. Med en utrolig spilleglede, boblende musikalitet, og smittende energi, serverer de tidenes beste låter fra 50- og 60-tallet!

Forbered deg på ein kveld der rockefoten går, latteren runger og allsangen sitter løst! – «Coming soon to a theatre near you!»

Etter suksessen med musikalen «Buddy Holly The Musical» på Folketeateret i Oslo 2010, har Heine og bandet hatt hundrevis av konserter med «Buddy Holly The Concert». Nå tar de dette til nye høyder med mange nye låter frå en av de desiderte beste epokene i musikkens historie.

Hør Heine fortelle om showet som gjest i Kulturpodden!