Jaga Jazzist// Sildajazz

Ventetiden er over! Endelig kommer Jaga Jazzist til Haugesund. Jaga Jazzist er for legender å regne innen den norske alternative scenen, og i april slipper de sitt første album på... Les mer

Ventetiden er over! Endelig kommer Jaga Jazzist til Haugesund.
Jaga Jazzist er for legender å regne innen den norske alternative scenen, og i april slipper de sitt første album på fem år.

Pyramid slippes via Flying Lotus sin label Brainfeeder og er deres første utgivelse på den kredible etiketten. På Pyramid, som er deres niende album i en karriere som spenner over fire tiår, tar oktetten et dypdykk i postrock, jazz og psykedelia. Her har bandet komponert et passende kosmisk lydbilde til sitt nye label-hjem, med gjenkjennelige nikk til forfedrene fra 80s jazzbandet Out To Lunch, synth-guru Ståle Storløkken, Tame Impala, Todd Terje og Jon Hopkins. Jaga kommer til å fylle både scene og sal på Høvleriet til randen, og vi garanterer et musikalsk kok uten like utover fredagskvelden.

Konserten inngår i billetten Høvleriet fredag. Du kan ikke kjøpe billett til kun denne konserten. På fredag og lørdag under Sildajazz vil Høvleriet bli et mekka for alle musikkinteresserte. En festival i festivalen! Med en billett per kveld vil man kunne få med seg fire berikende musikalske godbiter på Høvleriets tre ulike scener: Høvleriet, Bodegaen og Garasjebryggeriet.

Martin Horntveth – trommer, trommemaskin og vokal
Lars Horntveth – tenorsaxsofon, sopransaxsofon, bassklarinett, klarinett, gitar, tangentar

Line Horntveth – tuba, perkusjon, fløyte, melodika, vokal

Andreas Mjøs – vibrafon, gitar, trommer, elektronikk

Marcus Forsgren – gitar, effektar

Even Ormestad – bass, tangentar

Øystein Moen – tangentar

Erik Johannessen – trombone, perkusjo