Jazz, mat og vin med Merete Bø og Håkon Kornstad på Lothes

Håkon Kornstad vokal/saksofon Merete Bø: programleder og vinekspert Velkommen til en helaften med jazz, mat og vin på Lothes Mat & Vinhus! Billettprisen inkluderer både 4-retters meny, 5 viner, konsert og foredrag. God... Les mer

Håkon Kornstad vokal/saksofon
Merete Bø: programleder og vinekspert

Velkommen til en helaften med jazz, mat og vin på Lothes Mat & Vinhus!
Billettprisen inkluderer både 4-retters meny, 5 viner, konsert og foredrag.

God mat og god vin står som alltid i fokus hos Lothes, men denne kvelden får du i tillegg jazz ved den unike saksofonisten og sangeren Håkon Kornstad, og vinekspert Merete Bø vil fortelle om vinene hun har valgt ut til hver rett.

Merete Bø har vært vinjournalist i Dagens Næringsliv siden 2007. Hun har skrevet fem bøker om vin og er tidligere nordisk mester og dobbel Norgesmester for vinkelnere. Sammen med Thomas Giertsen har hun podkasten «Jeg kan ingenting om vin». Hun holder også årlig en rekke vinkurs.

Håkon Kornstad er en prisvinnende norsk jazzsaksofonist, med en betydelig internasjonal karriere. I 2009 oppdaget han sin egen sangstemme, og i 2014 fullførte han en mastergrad som operasanger ved Operahøyskolen i Oslo. Nå deler han tiden sin mellom de to kontrasterende musikkstilene, og kombinerer dem på spennende og tidligere uhørte måter.

Arrangør: Sildajazz og Lothes Mat og Vinhus