Rune Bjerga – Foredrag: Kritikk er gull

Som en del av Delta-uken kommer Rune Bjerga til Festiviteten med foredraget "Kritikk er gull". Komiker Rune Bjerga mener at både ris og ros er fantastisk gøy og forteller om... Les mer

Som en del av Delta-uken kommer Rune Bjerga til Festiviteten med foredraget «Kritikk er gull».

Komiker Rune Bjerga mener at både ris og ros er fantastisk gøy og forteller om hvordan han forvalter kritikken. Dette er et feelgood foredrag som inneholder både humor, samt får hjernen til å tenke litt nytt.

Bjergas påstand er at vi ofte er for dårlig til å både gi – og ta kritikk, og mener at også han går i de samme fellene gang på gang. Han bruker morsomme, men også mer alvorlige eksempler hentet fra virkeligheten.

Hvilke konsekvenser kan det få når vi glemmer å begrunne kritikken, slenger ut lite gjennomtenkte kommentarer til kollegaen, på nettet og i verste fall til ledelsen på firmafesten? Rune Bjerga vil ramse opp eksempler som får oss til å le av oss selv.

Rune Bjerga sin tilnærming til problematikken er å belyse, selvsagt med en god dose humor, måten vi snakker på til hverandre, og kanskje bli litt flinkere – nettopp på å ta – og servere konstruktiv kritikk.

Her blir det garantert lattersalver, men også litt alvor og noen smarte råd. Anbefales!