Kick dansestudio – Nøtteknekkeren

Hjertelig velkommen til Nøtteknekkeren, et av verdens mest kjente og folkekjære juleeventyr! Vi reiser mer enn 100 år tilbake i tid, til lille Clara og hennes familie på selveste... Les mer

Hjertelig velkommen til Nøtteknekkeren, et av verdens mest kjente og folkekjære juleeventyr! Vi reiser mer enn 100 år tilbake i tid, til lille Clara og hennes familie på selveste julaften. Den mystiske dukkemakeren Drosselmeyer gir Clara en nøtteknekkerdukke i gave, og Clara faller pladask. Når Clara samme kveld faller i søvn, forvandles dukken til en ekte prins i drømmen hennes. Ikke nok med det; gjestene i juleselskapet blir til mus og tinnsoldater, og alle julegavene blir levende! I et forvokst drømmeunivers blir Clara bedt opp til dans av blomster, polkagriser og snøkrystaller og må sammen med prinsen kjempe mot selveste Rottekongen.

Kick Dansestudio er Haugalandets bankende dansehjerte, med 370 elever fra alder 2 til 60 år. Vi har i skrivende stund lagt grunnlaget for godt over 40 dansekarrierer, noe som gledelig har ført til et levende og blomstrende dansemiljø på Haugalandet. Vi har som mål å gi våre elever hverdagsenergi, kvalitet, samhold og bøttevis av danseglede. Hos oss har alle spesielt en ting til felles: Vi ELSKER å danse.

Kick Dansestudio er klare for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor. Hjertelig velkommen!