Kirkekonserten: Magnolia Jazzband med Morten Gunnar Larsen og Majken Christiansen

Magnolia Jazzband, pianist-esset Morten Gunnar Larsen og vokalisten Majken Christiansen kommer til å skape stor stemning i Vår Frelsers torsdag 6. august. Både kirkekonserter og tradjazz har vært en råd... Les mer

Magnolia Jazzband, pianist-esset Morten Gunnar Larsen og vokalisten Majken Christiansen kommer til å skape stor stemning i Vår Frelsers torsdag 6. august.

Både kirkekonserter og tradjazz har vært en råd tråd gjennom hele Sildajazz sin stolte historie. Magnolia Jazzband er et av landets aller ypperste tradjazzband, og til festivalen tar de med seg den danske vokalist Majken Christiansen, som har vunnet et stort publikum i Haugesund og har besøkt festivalen en rekke ganger. Siden midten av 1990-tallet har Majken vært Danmarks mest populære swingjazz-sangerinne. Majken Christiansen synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av de største inspirasjonskildene.

Magnolia Jazzband har snart eksister i fem tiår. Bandet ble startet av trombonist Gunnar Gotaas og er idag et av Norges eldste band i kontinuerlig drift. De er et av få band i Europa som spiller rotekte New Orleans Revival Jazz, en utadvendt musikkstil som binder sammen tradisjonell jazz, gospel og rhythm and blues. Enten det er på konsert, til fest eller i kirken har Magnolia alltid med seg sitt helt spesielle ”beat” og sitt varmende uttrykk. Vi flytter også et av byens fineste Steinway-flygler til kirken for å kunne ta i mot konsertens internasjonalt etterspurte gjestepianist: Morten Gunnar Larsen. Det er duket for nok et konserthøydepunkt i byens fineste kirke!

Kun 200 billetter legges ut for salg.

Majken Christiansen: vokal, Magnolia Jazzband: Anders Bjørnstad trompet, Gunnar Gotaas trombone, Georg Reiss klarinett/saxofon, Morten Gunnar Larsen: piano, Børre Frydenlund banjo/gitar, Sebastian Haugen bass og Torstein Ellingsen trommer.