Klossmajor

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene og slapp debutalbumet «Ordner seg for snille jenter» på Drabant Music til gode anmeldelser i... Les mer

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene og slapp debutalbumet «Ordner seg for snille jenter» på Drabant Music til gode anmeldelser i April.

De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. Vokalistene har med seg musikerne og medprodusentene (Håvard Ersland, Martin Morland, Olav Andreas Abildgaard) og digge korder møter bass og trommer i et eget varmt sound. Det skinner gjennom at dette er en vennegjeng som har spilt sammen lenge.

Låtene er skrevet av Karoline Karlsen og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og prestasjon fester låtene seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå. Bli med på musikalsk hjemmefest – alle er invitert!