Kvindesland og Skjæveland – 12 år i Utakt

Kvindesland og Skjæveland: 12 år i Utakt til Festiviteten Sett av nærmere 4000! Etter mange utsolgte hus i Stavanger, Sandnes og Ryfylke kommer endelig duoen til Haugesund med jubileums-showet sitt. «10 år... Les mer

Kvindesland og Skjæveland: 12 år i Utakt til Festiviteten

Sett av nærmere 4000!

Etter mange utsolgte hus i Stavanger, Sandnes og Ryfylke kommer endelig duoen til Haugesund med jubileums-showet sitt.

«10 år i Utakt» har blitt til «12 år i Utakt» på grunn av pandemien, men det betyr bare at radarparet har enda mer å spille på.

Du kjenner stemmene til Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland. Både fra Lokalen og Utakt i NRK P1. En haugesunder og en siddis som sprer latter, kunnskap, galskap og varme gjennom radioapparatet. Nå oppsummerer de radio-livet så langt. I denne forestillingen får du bli med inn i studio og oppleve hvordan det egentlig foregår, og hvorfor ting ble som det ble. «Koss komme di på det?», spør ofte folk når de hører på Kvindesland og Skjæveland. Nå får du svaret.

Per Øystein Kvindesland er født og oppvokst i Haugesund, og radio-karrieren startet egentlig i Radio Haugesund på 80-tallet. -Det var bak mikrofonen i studio på Maritim at jeg bestemte meg for å bli radiomann, sier Kvindesland. Nå tar han med seg sin kompis og makker Bjørn Olav Skjæveland til hjembyen for å vise ham Kvalen, Kattanakk, Totalen og Festiviteten.

Hør Kvindesland og Skjæveland fortelle om showet som gjester i Kulturpodden!