Latter Live

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN! MARIA STAVANG - JOHAN GOLDEN - BJØRN-HENNING ØDEGÅRD - VIDAR HODNEKVAM De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg "Latter Live" på NRK. I denne programserien... Les mer

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

MARIA STAVANG – JOHAN GOLDEN – BJØRN-HENNING ØDEGÅRD – VIDAR HODNEKVAM

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter
på Aker Brygge.

Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.

Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen.

Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at kulturhuset vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen.

Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.

JOHAN GOLDEN

Formen er tradisjonell standup, særdeles velgjort, godt strukturert, og med jevnlige høydepunkter.

Johan Golden bør være kjent for de fleste gjennom flere suksesser på TV, radio og scene.

Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger.

Sammen med sin faste makker Antonsen fikk Golden æren av å åpne Latter i 2004 med forestillingen «Tilnærmet lik sant». Siden den gang har han vært tilbake på scenen med jevne mellomrom, blant annet med soloforestillingene ”Diktator” (2014) som resulterte i Komiprisen for årets standupkomiker. I 2017 hadde han premiere på ”Halve Norges Golden” som også fikk strålende mottagelse fra presse og publikum. Hver fredag underholder Golden store deler av landet via Misjonen på P4 og Nytt på Nytt på NRK1, men spør du oss er han på sitt aller beste når han står på scenen.

MARIA STAVANG

En kommende standupstjerne som allerede er en av Norges morsomste og mest populære komikere på sosiale medier.

Under aliaset @piateed har Maria Stavang blitt et internettfenomen med over tohundretusen følgere på facebook og instagram.

Bergenseren startet på standupscenen sommeren 2015 og året etter tok hun med seg nykommerprisen på Humorfest i Bergen.

Maria er uten tvil en kommende stjerne som blir lagt merke til – bare i fjor gjestet hun programmer som Nytt på Nytt, P3-aksjonen, NRK Satirisk, Lørdagsrådet og Camp Senkveld.

På scenen forteller hun ufiltrert fra livet sitt til latterbrøl og stormende jubel fra salen. Oppdag standup’eren Maria før alle andre, hun kommer garantert til å bli en fast inventar på norske humorscener i fremtiden.

BJØRN HENNING ØDEGAARD

En tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering

Bjørn-Henning er ikke bare en publikumsfavoritt, han er også en favoritt blant komikerne. Han fikk strålende mottagelse fra latterpublikummet etter Julelatter 2015 og Julelatter 2017 og hans bidrag til ”Latter Live” på NRK var blant seriens mest populære. Han er en klassisk dead pan-komiker. Det er ikke mye mimikk og bevegelse fra scenen, men han klarer likevel å få publikum til å vri seg i stolen av latter.

Som en av to programledere i Konspirasjonspodden, en av Norges største podcaster, når Bjørn-Henning ut til et stort publikum hver uke.

VIDAR HODNEKVAM

En bunnsolid standup’er som alltid leverer varene

Vidar Hodnekvam er bergensk standup av ypperste klasse. Vitsene er gode, de kommer tett, og resultatet er at salen rister av latter.

Vidar snakker ofte om egen oppvekst, livet som småbarnsfar, samfunnet generelt og sin mystiske evne til å havne i situasjoner han kommer håpløst dårlig ut av. På Latters Klubbscene har han vært en av våre faste headlinerne i flere år og i 2015 ble han nominert til Komiprisen i kategorien beste standup.

Han satte opp sitt første soloshow ”Oppvekst” i 2014 og året etter var han en del av showet ”Bergensbølgen” som fikk strålende mottagelse av både bergenspressen og bergensere.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra FESTIVITETEN – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!