Lisa Loves ABBA

I løpet av 12  konserter dette året har nesten 6000 nordmenn sett  «Lisa loves ABBA», der man får høre låter som The Winner Takes It All, Dancing Queen, Mamma... Les mer

I løpet av 12  konserter dette året har nesten 6000 nordmenn sett  «Lisa loves ABBA», der man får høre låter som The Winner Takes It All, Dancing Queen, Mamma Mia, Fernando, Gimme Gimme Gimme og mange flere av sangene som betyr så mye for oss alle.

Hun var her i Haugesund på starten av året, og konserten ble kjapt utsolgt, så vi tenkte det er fantastisk og få henne tilbake igjen

 

«Lisa loves ABBA» tar publikum med på en reise gjennom Lisas egen oppvekst som lidenskapelig ABBA-fan.

Gjennom sin helt unike erfaring av å bli utvalgt og jobbe personlig med Björn Ulveus og Benny Andersson i ABBA-musikalen, skaper Lisa og bandet en musikalsk fest-atmosfære som tar publikum tilbake til ABBAS storhetstid. Små anekdoter fra hennes opplevelser med ABBA serveres gjennom konserten, og publikum vil bli revet med i et show som garantert vil gi varig inntrykk.

 

Vi ser frem til en fantastisk konsertopplevelse med Lisa Stokke og bandet, og ønsker alle hjertelig velkommen til en uforglemmelig ABBA-hyllest!