LØYE FRA LONDON – 10 NOVEMBER

Felicity er en London-basert komiker, skuespiller, forfatter og knokehode. Hun ble født i en liten by bare en podcast nord for Sydney, Australia, og begynte å stå opp i 2008... Les mer

Felicity er en London-basert komiker, skuespiller, forfatter og knokehode.

Hun ble født i en liten by bare en podcast nord for Sydney, Australia, og begynte å stå opp i 2008 ... tre år før hun ble født. hun refererer til seg selv i tredje person, og det gjør henne veldig ukomfortabel.

Før hun begynte å stå opp, skrev hun og spilte hovedrollen i ronnie johns halvtimes sketch-show, så ble hun litt nervøs og gikk over til å stå opp.

hun har snakket lenge i stand up og personlig om kampene hennes med mental helse, inkludert å presentere en dokumentar Felicitys mentale oppdrag og netflix-spesialen hennes for live på bbc-serien: hva om det ikke er toalett?

Mike Gunns historie er like interessant og underholdende som komedien hans. En misbrukt ungdom og en rekke dystre jobber dyrket hans kyniske syn på livet og et perverst ønske førte ham til stand-up-verdenen. En selverkjent pessimist, beskriver han seg selv som "ikke et naturlig valg for en karriere i latter". Han har en sjelden evne til å gå nær grensen til hva publikum finner akseptabelt og likevel forbli sympatisk og morsom. Hans rykte for å være litt uvennlig, litt mørk og til og med dyster er virkelig ikke sant. I det virkelige liv er han kjærlig, varm og filantropisk. Bare litt misforstått.