LØYE FRA LONDON – 8 DESEMBER

Pierre er en av de beste kommende komikerne i Storbritannia. Nylig har han blitt sett og hørt på The Mash Report (BBC2), Stand Up Central (Comedy Central), The Now... Les mer

Pierre er en av de beste kommende komikerne i Storbritannia. Nylig har han blitt sett og hørt på The Mash Report (BBC2), Stand Up Central (Comedy Central), The Now Show (Radio 4) og er vertskap for hitpodcasten BudPod med Phil Wang som er tilgjengelig på iTunes og Spotify.

Som forfatter inkluderer Pierres kreditter Spitting Image (BritBox), Mock the Week (BBC2), The News Quiz (Radio 4), The Mash Report (BBC2), Newzoids (ITV) og Adam Buxtons Shed of Christmas (Sky).

Ian Smith er en prisvinnende komiker, skuespiller og forfatter.

Siden han startet i ung alder, har Ian utviklet et rykte som en spennende, kreativ tegneserie. Blander samtale, energisk historiefortelling og observasjoner med unike kulisser og en eksepsjonell ferdighet for improvisasjon – Ian er en gjenganger på de største komedieklubbene i Storbritannia.

Ian har dukket opp på BBC Three på Fringe, BBC3 panelshow Sweat the Small Stuff og Channel 5-serien The Funny Thing About... Han var også en tredjedel av den populære Dave-podcasten, The Magic Sponge, sammen med Rob Beckett, som tidligere har toppet iTunes komedielister.