Lykkelig lørdag // Lykkelig English Tea

Mange har etterspurt lørdagsåpent i byen storstue, vi ønsker derfor hjertelig velkommen siste lørdag hver måned 12.00 - 16.00. Vi ønsker å gi deg en fantastisk start på helgen, med... Les mer

Mange har etterspurt lørdagsåpent i byen storstue, vi ønsker derfor hjertelig velkommen siste lørdag hver måned 12.00 – 16.00.
Vi ønsker å gi deg en fantastisk start på helgen, med forskjellige innslag, lett lunsj og god drikke. Med det i tankene presenterer vi «Lykkelig lørdag».

Billettpris: kr 250,- inkluderer underholdning, lett lunsj og et glass drikke (Tveit Gaard Eplemost eller et glass musserende).

Sett av datoene:
25. januar – Lykkelig av te:
Vi dekker opp med hvite duker, vårt fineste servise og server deg Afternoon Tea. Det blir cucumber sandwich, scones og makroner, marsipankake, deilig te og noe godt i glasset.

29. februar – Lykkelig med hatt:
Ta på deg din favoritt hatt og bli med på en formiddag full av overraskelser. Det blir som vanlig lett bespisning og noe godt i glasset.

28. mars – Lykkelig med Munor
Forskning viser at vi spiser mer, og synes maten smaker bedre – i følge med klassisk musikk. Munor står derfor for underholdningen denne formiddagen. Det blir som vanlig lett bespisning og noe godt i glasset.

30. mai – Lykkelig i Frankrike
Petit déjeuner – Vi server fransk frokost. Vi serverer «tartine» (ristet brød) med smør og syltetøy, croissant, pain au chocolat (croissant med sjokolade inni), pain au raisins, brioche og andre søtsaker. Det blir servert passende drikke til.