M.I.S. NATTEN LANG! – Don Gnu

I tynnslitte sokker og utgåtte sandaler er Don Gnu på jakt etter den moderne mannens identitet. Velkommen til en forrykende kveld når danske Don Gnu og bandet Mames Babegenush... Les mer

I tynnslitte sokker og utgåtte sandaler er Don Gnu på jakt etter den moderne mannens identitet.

Velkommen til en forrykende kveld når danske Don Gnu og bandet Mames Babegenush gjør sin helt spesielle utgave av den hardtslående forestillingen M.I.S. – NATTEN LANG!

I denne forestillingen (M.I.S. står for Menn i Sandaler) tar Don Gnu pulsen på den moderne, og kanskje litt rådville mannen, i tynnslitte sokker og utgåtte sandaler – den voksne gutten med stort ego, oppvokst på 1970-tallet med myke verdier og et rollemodellgalleri fra Dirty Harry til Albert Åbergs far. For hvordan har han det egentlig, inne i ullsokkene og de komfortable sandalene?

Forestillingen byr på en hardtslående cocktail av halsbrekkende stunts, rå fysiske jackass styrkeprøver og det de selv omtaler som «noen skikkelige pinligheter». Kort sagt går de tre mennene i Don Gnu langt utenfor komfortsonen for å ta livet av noen myter, og kjempe for mannens rett til å være seg selv.

Kveldens utgave er en «special edition», siden de tre heltene i Don Gnu utfordres av seks kanskje enda mer moderne menn i form av bandet Mames Babegenush, som spiller live under forestillingen og fortsetter med konsert etterpå.

Mames Babegenush er øst som møter nord – tenk skandinaviske røtter sammenflettet med sprudlende dansemusikk fra øst i Europa, tenk nordisk vintermelankoli og ekstatisk glede, samtidig. Gruppen har brukt mange år på å finpusse sin tolkning av den tradisjonelle jødiske og østeuropeiske folkemusikken, og satt sitt eget preg på den.

Vær varmt velkommen til en aften med sokker og komfortable sandaler, slapsticks og stemningsfull livemusikk – hele natten lang!

«… en herlig forestilling med bred publikumsappell» – Berlingske

MEDVIRKENDE
Don Gnu
Mames Babegenush

 

Konsert i Theatercafeen etter forestillingen med Mames Babegenush