Maria Mena

  Maria tilbake til Haugesund!! Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjertet og er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper. Maria har den sjeldne egenskapen å... Les mer

 

Maria tilbake til Haugesund!!

Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjertet og er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper.

Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Helt siden gjennombruddet med ‘My Lullaby’ i 2002 har vi fått delta i hennes reise både som artist og menneske. Hun har satt ord på det utenkelige, unevnelige og uutholdelige som så mange føler, inkludert henne selv, og på så måte hjulpet utallige mennesker. Men hun kan også være finurlig og morsom, og hun berører mange med varme og humor sammenflettet med ømhet og smerte i sanger som ‘I don’t want to see you with her’, ‘Not OK’, ‘Just hold me’ og ‘All this time’.

2023 blir et travelt år for Maria Mena, ikke bare skal hun turnere, hun debuterer også som skuespiller i ‘Furia’ sesong 2. I tillegg til dette kommer nytt album med tittelen ‘And then came you’, som handler om å få tilbake troen på kjærligheten etter å ha mistet den.

Under de magiske konsertene i 2022 så man tårer og smilende ansikter hvor enn hun spilte, og hun befestet nok en gang sin rolle som en av Norges aller viktigste og mest populære artister.

For mange har Maria sine førjulskonserter blitt en viktig tradisjon. Vi gleder oss til vi igjen skal få høre “Home for Christmas” i Festiviteten søndag 3 desember