PINOCCHIO-PARADOKSET

WALK Dance Company presenterer: PINOCCHIO-PARADOKSET med Undergrünnen en forestilling av Ludvig Herstad Om Pinocchio sier «nesen min vokser!», oppstår det et paradoks. Om nesen hans vokser forteller han sannheten, og nesen kan ikke... Les mer

WALK Dance Company presenterer:
PINOCCHIO-PARADOKSET
med Undergrünnen
en forestilling av Ludvig Herstad

Om Pinocchio sier «nesen min vokser!», oppstår det et paradoks. Om nesen hans vokser forteller han sannheten, og nesen kan ikke lenger vokse, men om den ikke gjør det så lyver han og den må vokse. WALK Dance Company og Undergrünnen presenterer i denne danseforestillingen med live musikk, scenekunstens eget paradoks – når publikum velvillig og frivillig setter seg ned i salen, kan de da egentlig bli suggerert, påvirket utenfra uten å være bevisst på det?

WALK Dance Company ble grunnlagt av dansekunstnerne Ludvig Herstad, William Boo, Kristian Vindenes og Albin Linden, gjennom deres felles engasjement for dansen som en fysisk kunstform, og sterke tilknytning til musikalitet. De jobber med dansens narrative egenskaper gjennom historiefortelling og teatrale hjelpemidler, såvel som en tiltro til at kroppen og bevegelse kan fortelle på en måte ord ikke kan.
I denne forestilling møter fem dansere rockebandet Undergrünnen på scenen, med sin rå sceneenergi og velateblerte konsertform. Undergrünnens musikk beskrives som en cocktail av 60-talls psykedelia, afrobeat, jazz, rock og minimalistisk new wave – rett i trynet. Resultatet blir en eksplosjon av rockens skitne energi, vil du la deg rive med og slippe rockefoten løs?
Artwork av Tobias Gulbrandsen