Prisvinnerkonserten: Håvard Ersland Trio // Sildajazz

I fjor vant den unge og lovende pianisten Håvard Ersland fra Imsland i Vindafjord «Equinors Sildajazzpris», og ble trukket frem som en av de mest spennende unge musikerne på... Les mer

I fjor vant den unge og lovende pianisten Håvard Ersland fra Imsland i Vindafjord «Equinors Sildajazzpris», og ble trukket frem som en av de mest spennende unge musikerne på den norske jazzscenen. I år vender Håvard tilbake til festivalen for å kvittere for prisen med en prisvinnerkonsert sammen med sin faste trio. Begivenheten finner sted i et av byens flotteste konsertlokaler: Bystyresalen.

Håvard Erlsand trio vant i 2018 også konkurransen «Jazz i sikte» og består av tre lyttende, kreative og søkende musikere som sammen skaper en spennende og lyrisk verden. Medlemmene er aktive i en rekke andre kritikerroste prosjekter som Lassen, Baker Hansen, Juno og Klossmajor. Vi snakker om tre svært aktive musikere som har kjent hverandre lenge, og som sammen har opparbeidet seg en sound som kan være både nær, inderlig og elegant men også hardtslående og rå.

 

Håvard Ersland: piano
Stian Andersen: kontrabass
Ingvald Andre Vassbø: trommer