Rasmus og Verdens Beste Band

Rasmus og Verdens Beste Band er det viktigste som har skjedd innen norsk musikk for barn siden Knutsen og Ludvigsen. Nå kommer de til byens storstue for å gjøre... Les mer

Rasmus og Verdens Beste Band er det viktigste som har skjedd innen norsk musikk for barn siden Knutsen og Ludvigsen. Nå kommer de til byens storstue for å gjøre en konsert sammen med elever fra Haugesund Kulturskole, korps, kor, strykeorkester og mye mer. Her vil det garantert bli fullt både på scenen og i salen!

Rasmus og Verdens Beste Band har laget mengder av barne tv-musikk for NRK Super, en egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehits som «Banjo på badet», «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen». Bandet har ofte et skråblikk på temaer som sjelden tas opp i barnemusikk, og tar åpenbart sitt publikum på alvor.

Til nå har gruppa gitt ut 6 plater, 70 sanger, laget 1 musikal, solgt 20 000 barneplater og blitt strømmet tusenvis av ganger. De har mottatt kulturpriser, vært fylkeskunstnere og fått Alf Prøysens ”Teskjekjerringpris” for sitt arbeid med barnekultur.

Dette blir en stor kveld for hele familien !