Sildajazz – Afternoon Tea med Marlen Tjøsvoll kvartett

Hotell Saga, midt i Haugesund Sentrum, har gjort seg bemerket for sitt utmerkede Afternoon Tea tilbud. Så fort du kommer innenfor dørene blir du turist i egen by! Vi... Les mer

Hotell Saga, midt i Haugesund Sentrum, har gjort seg bemerket for sitt utmerkede Afternoon Tea tilbud. Så fort du kommer innenfor dørene blir du turist i egen by! Vi er derfor veldig glade om å få samarbeide med dem om et arrangement der nydelig jazz og en flott matopplevelse sys sammen til en uforglemmelig totalopplevelse.

Marlen Tjøsvoll fra Torvastad har vært bosatt i Los Angeles, men er gudskjelov tilbake i gamlelandet. På få år har hun slått seg opp som en av Norges aller fremste unge jazzsangerinner. Hun er utdannet ved prestisjeskolen Berklee College of Music i Boston og kan kunsten å bli ett med musikken på scenen. Marlen gjøre alt hun fremfører til sin egen musikk. Hun er et selvfølgelig valg for mange festivaler og arrangementer – og har også opptrådt for kjente navn som Dee Dee Bridgewater og Lizz Wright. Til Haugesund kommer med en ny kvartett, rett fra en festivaljobb ved Karpedammen i Oslo.

Arena: Hotell Saga