Sildajazz – Bernhoft

Det er en glede å ønske publikumsfavoritten Bernhoft tilbake til Sildajazz! Etter to år med sittende festival trenger vi konserter som får oss opp på beina og som øker... Les mer

Det er en glede å ønske publikumsfavoritten Bernhoft tilbake til Sildajazz! Etter to år med sittende festival trenger vi konserter som får oss opp på beina og som øker både blodomløp og temperaturen i rommet. Kort sagt: konserter som gjør oss lykkelige!

Bernhoft er en av våre aller fremste artister. Han har blitt kåret til både «Årets Spellemann» og «Beste mannlige artist» og er en av svært få norske artister som har blitt nominert til en Grammy! I vinter sjarmerte han oss i senk på «Hver Gang Vi Møtes», og billettene til konsertene hans selger etter sigende fortere enn noensinne. Det ferske albumet «Dancing On My Knees» er ifølge Bernhoft selv det mest personlige han har laget og han sier at tittelen passer så bra fordi han føler at han alltid er på vei, ned eller opp, med discokula til topps. Nå ser han frem til å fronte et svært band med blåserrekke og spille både nye og gamle hits for oss!

Arena: Maritim Hall
Aldersgrense: 18 år – info om vergeordning kommer.
Stående konsert