Sildajazz – Chris Grey & The BlueSpand / The Brasshoppers

Chris Grey & The BlueSpand Det hardtgroovende og humørfylte danske bluesfunkbandet Chris Grey & The BlueSpand har fått et stort publikum i Haugesund og på Sildajazz. I år vender de... Les mer

Chris Grey & The BlueSpand
Det hardtgroovende og humørfylte danske bluesfunkbandet Chris Grey & The BlueSpand har fått et stort publikum i Haugesund og på Sildajazz. I år vender de endelig tilbake for igjen å få det til å koke i To Glass teltet.
Siden sist har bandet rukket å bli et internett-fenomen. Hiten Mamma’s Mammalaid har blitt sett og hørt mer enn 2,5 millioner ganger på Facebook og over 100,000 ganger på YouTube.

De små akustiske livevideoene til bandet har åpenbart truffet en nerve. Delvis på grunn av deres ærlighet, og delvis på grunn av bandets evne til å få noe enkelt til å høres bra ut og svinge som i h ……!

The Brasshoppers
Det britiske åttemanns-brassbandet The Brasshoppers har siden 1988 spilt sin unike miks og funk, latin, jazz og New Orleansmusikk på mer enn 2000 festivaler og spillesteder over hele verden. De har en egen evne til å få publikum på beina, og har derfor vært gjengangere på Sildajazz. Ingen setter fyr på To Glass teltet som denne gjengen! Det er en glede å endelig kunne ønske dem tilbake til byen etter to år med reiserestriksjoner! Alt ligger til rett for høy stemning langt ut i de små timer!

Arena: To Glass Teltet
Torsdag 11. august og fredag 12. august