Sildajazz – Paal Nilssen-Love (gong solo) – Bystyresalen

Trommeslager Paal Nilssen-Love har vært Rogalands største eksportartikkel på jazzfronten de siste 25 årene gjennom band som Atomic og The Thing og via samarbeid med størrelser som Joe McPhee,... Les mer

Trommeslager Paal Nilssen-Love har vært Rogalands største eksportartikkel på jazzfronten de siste 25 årene gjennom band som Atomic og The Thing og via samarbeid med størrelser som Joe McPhee, Peter Brøtzmann, Neneh Cherry, Arto Lindsay, Thurston Moore o.s.v.

Under årets Sildajazz har vi invitert ham til å gjøre tre ulike konserter som viser noe av bredden i det han holder på med.

Paal er en allsidig, innovativ og kompromissløs musiker som jobber i mange slags formater. I senere år har gigantiske gonger spilt en stadig større rolle i musikken og konsertene hans. Han har en egen evne til å være til stede i musikken, uansett energinivå, og format. Når Paal gjør en solo formiddagskonsert i Bystyresalen under årets Sildajazz har han fått tilkjørt gonger fra flere adresser og byer. Alt ligger med andre ord til rette for en storslått og annerledes opplevelse!

Paal Nilssen-Love – slagverk og gonger

Arena: Bystyresalen