Sildajazz – Sild, jazz og potet – Majken Christiansen meets Kristoffer Kompen

Sild, jazz og potet har vært et populært og fast arrangement under Sildajazz i mange år. Tilbudet er rett og slett ikke til å motstå. Kjøper du en billett,... Les mer

Sild, jazz og potet har vært et populært og fast arrangement under Sildajazz i mange år. Tilbudet er rett og slett ikke til å motstå. Kjøper du en billett, får du ikke bare glimrende musikk fra scenen, men også en tallerken med klassikeren sild og potet!

Når den danske jazzsangerinnen Majken Christiansen møter det norske trombone-ess Kristoffer Kompen til improvisatorisk lek, skjer ofte det uventede, det som ingen hadde planlagt. Bak dem på scenen er ekvilibristene David Skinner (piano), Andreas Dreier (kontrabass) og Magnus S. Eide (trommer). Sammen får publikum en musikalsk opplevelse med energi, glede og humor som når langt utover scenekanten.

Kvintetten har jobbet sammen på kryss og tvers i forskjellige ensembler, men denne nye konstellasjonen så dagens lys på Café Society i Oslo med stor suksess i mars 2022 og ser frem til å fortsette dette vellykkede møte på Sildajazz.

Majken Christiansen: vokal
Kristoffer Kompen: trombone
David Skinner: piano
Andreas Dreier: kontrabass
Magnus S. Eide: trommer

Arena: Høvleriet